Paz Padilla trenca a plorar en directe: “Intento ser feliç després de la mort del meu marit i tothom es queixa”

Des que morís el seu marit el passat estiu, Paz Padilla ha rebut molts aplaudiments per la fortalesa i positivisme que està demostrant. Són molts els que mostren la seva sorpresa en veure com s’ho pren, el que genera estupefacció i també certa enveja. Ara bé, no tot han estat comentaris positius. Precisament aquest dimarts la presentadora s’ha trencat en directe a Sálvame per aquest tema.

Tot començava durant una videotrucada amb el pare Ángel, que l’hauria ajudat molt des de llavors. Paz li agraïa tot el suport que li ha donat, així com també s’emocionava molt en veure Kiko Hernández en una església per repartir aliments i joguines als més necessitats. Era llavors quan no podia evitar plorar: “Hem de valorar la vida. Valora la vida, que és meravellós estar viu, tenir un familiar i un plat a taula. Estic cansada de sentir com la gent es queixa. És horrible!“.

Paz Padilla no pot evitar trencar a plorar en directe / Telecinco

“Estic intentant lluitar, aixecar el cap i ser feliç… I tothom es queixa. La vida és meravellosa i podem ser feliços”, deia amb llàgrimes als ulls. Aquestes són les primeres festes que passa sense el seu marit, el que reconeix que la fa estar trista. Una sinceritat que compungia els seus companys, que li recomanaven que no faci cas dels detractors. Estigui bé o es mostri malament, certament sempre hi haurà qui la critiqui.

Nou comentari