El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla reflexiona sobre la inesperada mort del marit: “Això t’ensenya que no tenim res”
  • CA

La mort del seu marit va canviar radicalment la vida de Paz Padilla. Un tumor cerebral va sorprendre Antonio Vidal, mort pocs mesos després del diagnòstic. La presentadora s’ha mostrat molt forta des de llavors, el que ha tornat a demostrar en una trobada amb Enric Benito, oncòleg expert en tractaments pal·liatius.

Junts han reflexionat sobre la por a la mort: “El que més he après de tot el que he viscut amb el marit és a valorar la vida. Em sembla que només quan tenim consciència sobre la mort podem reflexionar sobre la pròpia vida i som conscients que no tenim res. Veus que la mort arribarà aviat i llavors dius que aprofitaràs cada moment”.

“Antonio era esportista, molt sa, es cuidava molt… I de sobte en mesos arriba un càncer i se l’emporta. El procés d’acceptar la mort és com un part. T’has d’apropar sense por en comprovar que el procés té un sentit. Vaig adonar-me que havia de gaudir dels últims moments d’Antonio perquè ell estava a punt de fer un viatge a una altra vida. Aquella part em tranquil·litzava i em feia sentir en pau. Pensava que ell abandonaria aquest món, però que jo també passaré pel mateix”, se sincera.

Paz Padilla és conscient que no és un procés fàcil: “La gent té por a enfrontar-se a les seves pròpies pors. Has d’acceptar que tu també moriràs, has d’acceptar que la vida és això”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa