Paz Padilla fa gala de fortalesa: “No tinc por a la mort gràcies al meu marit”

L'actriu i presentadora de 'Sálvame' reconeix que la mort del marit l'ha ajudat a acceptar que no podem evitar-la

El marit de Paz Padilla va morir el passat 20 de juliol als 53 anys, víctima d’un tumor cerebral. Des de llavors la presentadora ha evidenciat una gran força i positivitat, una fortalesa que torna a sortir a la llum en l’entrevista que ha concedit a la revista ¡Hola! aquesta setmana.

“Riure és la millor teràpia, sí. Em trobo bé i sóc feliç. La meva gent propera em veu bé, així que no estan tan preocupats i fan la seva vida. La vida és així i crec que, en el fons, tots som forts. El problema és que hi ha molta gent que no sap gestionar bé les emocions. En aquesta vida i, especialment en aquest país, no es tracta la mort amb la naturalitat que té”, reflexiona.

Se sent en pau i deixa clar que no té por a la pau: “No tinc por perquè no tinc por a la mort ni a la pandèmia ni a res. Arriba un moment en el qual has d’enfrontar-te a la mort i la veus de prop, és allà quan l’has d’acceptar. És que no hi ha una altra. No és una possibilitat, és una certesa. La millor lliçó que m’ha deixat el meu marit és aquesta, precisament, no tenir por a la mort”.

 

 

La pandèmia l’ha afectat professionalment. Ha hagut de suspendre les funcions del teatre i també ha vist com afectava els seus negocis d’hostaleria: “És molt complicat… Però tenim la sort que ens estan ajudant. Els meus negocis s’han vist afectats, com els de tots. Encara sort que l’Estat ens està ajudant amb els ERTO”.

La presentadora segueix somrient i demanant a tothom que accepti la situació actual i intenti viure-ho des d’una visió positiva, encara que costi. 

Nou comentari