El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla prepara una obra de teatre sobre la mort del seu marit
  • CA

Paz Padilla ha estat un exemple de superació des de la mort del seu marit el passat estiu. Des del principi va deixar clar que intentaria ser feliç, per la qual cosa va tornar ràpidament a la feina amb un gran somriure i un missatge clar: “Hem de mirar a la malaltia cara a cara, sense por i amb optimisme perquè la mort és un procés natural”. La presentadora ha escrit un llibre en el qual explica com ho ha viscut i què ha après d’aquest dur camí.

L’actriu pretén ajudar els lectors a reconciliar-se amb la paraula càncer i a acceptar la mort dels seus familiars: “M’encanta que la gent compri el meu llibre perquè em fa adonar-me que és important que la gent sàpiga com va anar la meva experiència i que puguin aprendre alguna cosa. Ara bé, pensar que per fer aquest llibre ha hagut de morir el meu marit…”, deia en un vídeo molt emotiu.

Encara no ha sortit a la venda, però ja ocupa el primer lloc del rànquing en les preestrenes més exitoses. És tal l’èxit que Paz Padilla hauria signat un contracte amb una productora per adaptar el llibre en una obra de teatre. Així ho assegura El Español en exclusiva: “Fa mesos que està gestant aquest projecte tan personal i tan íntim. Serà un monòleg en el qual parlarà sense filtres de la seva vida, de la lluita i com afrontar les pèrdues familiars i poder sobreposar-se després”.

Paz Padilla adaptarà el seu llibre a una obra de teatre / Telecinco

Afegeixen que estarà ella sola a l’escenari, que preveuen que l’estrena sigui a finals de maig i que no serà un drama, sinó que també incorporarà tocs d’humor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa