El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Missatge punyent de Paz Padilla al marit: “Fins que la mort ens uneixi”
  • CA

Avui Paz Padilla i Antonio Vidal haurien celebrat el quart aniversari de bodes, una data molt especial que la presentadora ha volgut commemorar tota sola. Aquest estiu va haver d’acomiadar-se d’ell, quan moria víctima d’un tumor cerebral sense cura. Des de llavors s’ha mostrat molt sencera, encara que aprofita sempre que pot per dedicar-li un missatge tendre i emotiu a Instagram. 

No podia faltar una dedicatòria en un dia tan especial per a ells. Paz Padilla ha compartit un vídeo amb alguns dels moments més macos de la cerimònia. Però no només això, sinó que ha compartit unes paraules molt punyents: “El nostre aniversari, vam ser tan feliços! Fa quatre anys ens vam dir “fins que la mort ens separi”. Avui et dic “fins que la mort ens uneixi“. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace cuatro años nos dijimos, hasta que la muerte nos separe, hoy te digo,hasta que la muerte nos una.

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

Una declaració d’amor incondicional que ha posat la pell de gallina de molts dels seus seguidors, que ràpidament li han enviat ànims a través de desenes de missatges molt macos. 

Un matrimoni que significava el coronament després d’una història d’amor interrompuda. Paz Padilla i Antonio van mantenir una relació quan eren joves, però van trencar per culpa de les diferents aspiracions professionals que tenien. Es van casar i van tenir fills amb altres parelles, de les quals van acabar separant-se. Anys després es van retrobar i van decidir donar-se una segona oportunitat que acabava en boda. Un final feliç amb una mort inesperada que Paz espera que només sigui un parèntesi. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa