Paz Padilla anuncia que ha escrit un llibre sobre la mort del seu marit: “Explico com he afrontat el dol”

La presentadora compartirà la seva experiència en el que serà el seu projecte més personal

Paz Padilla ha viscut amb molta fortalesa la mort del seu marit. Antonio Vidal moria el passat estiu, pocs mesos després de ser diagnosticat amb un tumor cerebral contra el qual no podia lluitar. Una pèrdua inesperada a la qual la presentadora va enfrontar-se amb molta enteresa, el que ha demostrat cada vegada que ha parlat del tema des de llavors. Ha après a superar el dol, una experiència que compartirà en un llibre per intentar ajudar altres persones en la seva situació.

“En aquests mesos m’he dedicat a escriure i posar en paper tota la meva història i la d’Antonio. No és un llibre d’autoajuda, però sí de la forma en la qual he acceptat la mort i el dol, explico la manera amb què he aconseguit viure-ho de manera sana. És la meva història amb clau d’humor, com jo sóc”, ha explicat a Sálvame visiblement emocionada. 

Molts s’han sorprès en veure que ha acceptat la mort d’una manera tan natural: “La seva mort va ser molt trista per a mi. De fet, segueix sent molt trista. És estrany que hi hagi un dia en què no plori… Però és cert que estic en pau i sento molta calma. En el llibre aprofundeixo en el procés per arribar fins aquí”.

Un llibre “d’amor” que espera que ajudi altres persones a acceptar la mort: “Sé que sembla un pas molt difícil, però amb aquest llibre veuràs que pots riure i plorar alhora”. Paz Padilla ha anunciat que el llibre es publicarà el pròxim mes d’abril, un projecte molt personal que espera que triomfi. 

Nou comentari