Camilo Sesto està al centre de la diana mediàtica des de la seva última aparició pública. El cantant va presentar el seu últim disc en un acte que va evidenciar que alguna cosa li passa. Molts van destacar que l’havien vist molt desmillorat, amb problemes de salut i sense ganes de parlar. Una escena que no va passar desapercebuda, especialment pels programes del cor.

 

Des de llavors que ‘Sálvame‘ està intentant descobrir què és el que li passa a la mítica estrella. Han aconseguit parlar amb la seva mare, que ha revelat que la situació és encara més greu del que sembla: “És un nino sense voluntat. Està en mans de persones que fan d’ell el que volen, el tenen abduït”. 

 

Doncs bé, també n’han parlat durant l’últim programa de ‘Sálvame’. El problema ha arribat amb un comentari de Paz Padilla que no ha fet gens de gràcia… La presentadora ha volgut fer gala de sentit de l’humor com sempre i ha acabat ficant la pota. Per què? En referir-se a Camilo Sesto com una “mòmia”: “Té 103 anys i sembla una mòmia!”. 

 

Paz Padilla
 | Telecinco

 

Aquesta broma l’ha col·locat al centre de la diana i ha provocat que hagi rebut un munt de crítiques. Ràpidament la xarxa s’ha omplert de comentaris que la deixaven verda. 

 

 

Han fet un gra massa o no s’han de consentir aquestes bromes? És problema de Paz Padilla, que demana que no riguin d’ella però ella riu de tothom? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa