El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, indignada: “Sento vergonya dels empresaris, posen en risc tothom”
  • CA

Paz Padilla no té pèls a la llengua, el que ha demostrat en moltes ocasions. La presentadora ha aprofitat la finestra que suposa el seu Instagram per enviar un parell de missatges que evidencien que està molt indignada amb la gestió que s’està duent a terme durant la crisi del coronavirus

En primer lloc ha explicat per l’èxode de madrilenys que han fet cas omís a les indicacions de les autoritats sanitàries i han viatjat fins a les segones residències: “Podria haver anat a Cadis amb la meva família i no ho he fet per protegir. Sento vergonya d’una Espanya que jo sempre considerava solidària. L’arribada màxima de madrilenys al meu poble Zahara de los Atunes, en el qual no estan preparats per abastir l’augment de la població. Posen en risc la seva gent gran, se’m trenca l’ànima! Per donar-vos passejos per la platja i prendre-us unes cerveses…. Us prego que feu el mateix, que us fiqueu a casa i protegir el més dèbil”, deia fa un parell de dies.

Ara ha volgut anar més enllà i ha criticat directament als empresaris. “Estic molt indignada. M’ha trucat un teleoperador d’Orange per oferir-me més megues i li he recriminat que no estigués treballant des de casa, perquè se sentia perfectament altres teleoperadors al seu voltant. Li he dit que havia de treballar des de casa perquè ens ha de protegir a tots i que li digués al seu cap que ho havia de fer perquè estem en màxima alerta”, explica.

“Si tothom està passant l’alerta per alt, això no acabarà mai. Això serà interminable. Si us plau, pensem en grup i no individualment. Empresaris, si no voleu que això sigui una catàstrofe heu de frenar ja, perquè per voler guanyar diners i no perdre en aquestes dues setmanes, això acabaran sent mesos. Protegiu els vostres treballadors, que no pot ser que estiguin treballant sense mascareta i guants. De fet, quan he anat a fer la compra la caixera m’ha dit que només tenia guants, però que el cap li va dir que no se’ls posés perquè no donava bona imatge. Prenguem consciència, que això és un problema global i ens hem d’ajudar entre tots, no pensar només en els diners“, ha clamat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa