Paz Padilla mostra la seva cara més cruel i rep una allau de crítiques ferotges

La presentadora s'ha mofat de María Patiño sense pietat, el que no ha agradat gens a l'audiència

A Sálvame estan sotmetent els seus col·laboradors a testos d’intel·ligència, unes proves que han deixat en ridícul a María Patiño perquè és qui ha tret un pitjor resultat. En conèixer la nota, alguns dels seus companys han aprofitat per mofar-se d’ella sense cap mena de pietat. La més cruel ha estat Paz Padilla, que no ha parat de fer bromes al respecte des de llavors.

Aquesta actitud ha enfadat a María Patiño, que ha deixat clar que tantes mofes l’han cansat. En l’últim programa li va retreure que no deixés el tema, el que acabava generant una situació molt tensa entre elles. La conversa va anar pujant de to, fins al punt que María va dir-li de tot a la companya: “Prou, Paz. Deixa’m parlar a mi que tothom ha sentit ja les teves bromes. Aquestes coses són les que foten a la gent, saps? Jo no ho estic passant bé, estic enfadada amb mi mateixa pel resultat del test i he decidit acudir a un centre especialitzat per millorar la meva capacitat”.

Paz Padilla no va demanar-li perdó, sinó que va seguir ficant el dit a la ferida: “No has de sentir vergonya, tots podem millorar. Dius que ho faràs perquè tens ganes de superar-te? Si et fas una anàlisi de sang i et surten els glòbuls vermells baixos et posaràs a estudiar medicina?”, insistia en to burlesc i irònic la presentadora.

María Patiño, humiliada en directe pel resultat del test d’intel·ligència / Telecinco

María Patiño, fora de si, etzibava de males maneres que no volia tornar a parlar amb Paz Padilla. Aquesta, però, seguia: “Per què t’atabales tant, María? No veus que sempre hi haurà algú més intel·ligent, més guapa, més jove i més baixeta que tu? És absurd i no t’has d’enfadar tant amb mi perquè no era més que una broma”. Una justificació que no convencia la companya: “Hi ha vegades que l’humor fa mal. Jo sóc la primera que em ric de mi mateixa, però el que no m’agrada és mofar-me dels altres”, retreia María Patiño a una Paz Padilla que optava per canviar de tema. Una tensió que començava el passat divendres i que ha empitjorat.

Paz Padilla ha rebut crítiques ferotges per la seva actitud, la que consideren que és cada cop més inapropiada i grollera.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 11/08/2021 7:31 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari