El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla esclata contra el fotògraf que va publicar la foto de la làpida del marit: “Roí i inhumà”
  • CA

Paz Padilla va rebre l’oferta de ser presentadora substituta de Sálvame fa uns anys, un encàrrec que res no tenia a veure amb la seva feina de còmica però que va acabar acceptant. Ara, convertida en una de les habituals, ha tingut el valor suficient com per criticar la mà que li dona de menjar. Ho ha fet en el programa d’aquest dilluns, quan ha esclatat contra les males maneres dels paparazzi i dels reporters de les revistes del cor. Per tal de fer-ho, s’ha basat en una experiència personal molt desagradable: “A mi m’han fet el mal més gran del món i ho faré públic. Van publicar en una revista la foto de la làpida del meu Antonio quan encara no estava ni posada. Has de ser roí, perquè tu també moriràs. A tu també t’enterraran o t’incineraran. Hauries d’haver tingut respecte i no el vas tenir. Això no t’ho perdonaré mai”, deia l’actriu mirant a càmera desafiant amb el dit aixecat.

La presentadora va perdre completament els papers en rememorar un moment molt dolorós que la va indignar. Li han preguntat a quin fotògraf es refereix, però ha preferit no dir el nom: “No vull donar-te l’oportunitat de parlar. Ara bé, no pots ser més roí. Com pots publicar la foto d’una làpida que encara no estava posada? Horrible… Però sé que arribarà el teu moment i saps què et dic? Que sé que t’arribarà el karma. Jo tot el que et desitjo és amor, per això. No has de tenir amor i has d’estar molt sol”.

Paz Padilla esclata contra un fotògraf en directe / Telecinco

Un incident que recorda amb amargor: “Em va semblar tan roí, tan inhumà i dolorós… Qui hi havia darrere era el meu marit. Com pots guanyar diners a costa d’això? Vinga, guanya tots els diners del món. L’únic que val a la vida és l’amor i si tu n’haguessis tingut una mica, no m’hauries fet això. Vaig estar tres dies seguits plorant“. Paz Padilla no podia evitar emocionar-se en directe i passats uns minuts demanava perdó als teleespectadors pel brot. Una situació molt desagradable que ha volgut denunciar un any després.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa