Paz Padilla, espantada: “La pandèmia segueix aquí, n’hem de ser conscients”

Paz Padilla ha fet de tot durant el confinament. La presentadora va demanar la baixa i va allunyar-se de ‘Sálvame’ fins fa un parell de dies, quan va tornar a plató per posar-s’hi al capdavant de nou. Mentrestant ha cosit mascaretes i ha ajudat en un parell més d’activitats solidàries en la lluita contra el coronavirus. Aquest dimecres ha acudit a ‘Latemotiv‘, on Andreu Buenafuente li ha preguntat sobre com ha passat aquestes setmanes. Divertida com sempre, també ha volgut aprofitar l’espai per mostrar-se reivindicativa.

“La primera setmana de la pandèmia em vaig espantar moltíssim. Tot el que llegies era greu i et deia que la pandèmia venia amb encara més força. La globalització ha portat el virus en 12 hores. Si els xinesos ens han enviat això, com serà el virus autèntic”, reflexionava. Explica per què es va quedar a casa: “Creia que era el que havíem de fer tots. Vam aconseguir material per fer 500.000 mascaretes. Ara hi ha mascaretes arreu, però llavors no”, explica.

I és que la situació ha arribat a ser molt desesperada: “Els meus amics sanitaris em deien que no tenien de res… Sempre han tingut la sensació que eren els que es queixava de manera gratuïta. Em deien que la situació era molt complicada, que havien de dir als familiars dels ingressats que portessin medicació i material de casa perquè no en quedava a l’hospital. Ara, quan realment els hem necessitat, els hem tractat com herois. Però no són herois, són persones que no estaven preparades per prendre les decisions que han hagut de prendre. La pandèmia segueix allà. Hem d’estar conscienciats”.

Poc després l’enxampaven les càmeres de ‘Lecturas‘, a qui assegurava que el confinament no ha estat tan malament com creia: “Jo he estat feliç a casa, dos mesos sense treballar! Però no he parat de fer coses. Estar amb la meva filla ha estat un regal, hem fet de tot. Però ara tornarà a marxar…”. 

Nou comentari