El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Denúncia de Paz Padilla: “Posa’t la mascareta, egoista”
  • CA

Paz Padilla ha estat molt conscienciada sobre els perills del coronavirus, una pandèmia que l’ha espantat molt i que la feia tancar-se a casa fins fa poques setmanes. No va voler acudir a plató per evitar un possible contagi, uns dies sense treballar que va aprofitar per cosir mascaretes. Des que ha tornat a ‘Sálvame’ que aprofita l’espai per pronunciar al·legats a favor del seny i del sentit comú, demana que els teleespectadors no es relaxin i segueixin totes les indicacions sanitàries.

El problema és que molta gent sembla haver-se oblidat de tot, el que li ha donat ales per dirigir-se directament a càmera i denunciar la situació: “Hi ha persones que no són conscients encara del risc que suposa no portar mascareta i que a sobre increpen aquells que sí que la porten. Per què hi ha gent que em fa sentir malament? Perquè jo vaig amb mascareta i ells van sense mascareta mentre diuen que no passa res perquè ja tenen anticossos”.

“Tu no t’adones que mentre tu no tens por a posar-te malalt, jo sí que en tinc? Jo tinc dret a venir a treballar, vull cuidar de la meva salut. I no em facis sentir malament quan et demano si us plau que et posis la mascareta, perquè és obligatòria. Per què em fas sentir com la dolenta? Qui s’ha de sentir malament ets tu, carinyo“, deia visiblement afectada.

I prosseguia: “Ets tu qui no protegeix ningú. Ets jove, valent i sa, però potser jo no. Ni la teva mare ni la teva àvia”. Una crida que dirigeix als teleespectadors poc conscienciats que necessiten sentir que no tot està superat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa