El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla sorprèn en parlar de la seva situació financera
  • CA

Paz Padilla ha volgut opinar sobre l’entrevista que ha concedit Belén Esteban a La Resistencia, en la que ha revelat quants diners té al banc. La presentadora andalusa s’ha mostrat molt sorpresa amb la sinceritat de la seva companya de Sálvame i no ha volgut ser menys. De fet, ha estat per això que ha seguit el seu exemple i ha donat detalls de la seva situació econòmica. Paz Padilla treballa a televisió, ha escrit un llibre best-seller, protagonitza una obra de teatre que ven totes les entrades cada nit i té una botiga de roba i complements amb la seva filla. No ha volgut estancar-se en la televisió, per la qual cosa ha diversificat les seves opcions amb diversos negocis.

Això és bo perquè sap que no es tanca portes en cas que una de les feines falli, però alhora l’obliga a invertir diners per diverses vies. Precisament això és el que fa que mai no tingui molts diners al banc: “Amb la marca de bosses i tot el que faig, estic sense diners. En el meu compte bancari no hi ha tantes xifres com podríeu pensar. Tinc moltes històries perquè els empresaris hem d’invertir per després recuperar els diners i això és un qui dona rebre espera“.

Paz Padilla parla en el 'Deluxe'
Paz Padilla parla en el Deluxe / Telecinco

Paz Padilla no ha volgut donar una xifra exacta sobre els diners en efectiu que té guardats, però ha deixat caure que seria capaç de dir-ho si David Broncano la convidés al seu programa de Movistar+. L’actriu i presentadora ha hagut de fer molts diners, tenint en compte que fa molts anys que és famosa. Entre la televisió, el teatre, els llibres i les empreses… ingressos deu tenir-ne molts, encara que després se la mengin les despeses. Amb la seva resposta sembla fer entendre que no arriba a la quantitat que va dir la seva companya, “entre 40.000 i 100.000 €”. Pot tenir-ne menys, però segurament el capital i les propietats fan que això quedi en un segon terme.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: PLEGUEU! a desembre 04, 2021 | 12:05
    PLEGUEU! desembre 04, 2021 | 12:05
    Que et bombin, noia! Ni tens vergonya ni tens pietat de ningú. Et falta el cor que dona l'empatia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa