El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla deixa amb la boca oberta en assegurar que ha viscut dues experiències paranormals
  • CA

Els teleespectadors de Cuarto Milenio van quedar-se amb la boca oberta en veure que passaven d’analitzar la catàstrofe de Txernòbil a entrevistar Paz Padilla. L’actriu i presentadora de Sálvame volia promocionar el seu llibre, basat en com ha afrontat la mort del marit. Una conversa i un personatge estrany per al programa a primera vista, però que acabava donant molts titulars. I és que Paz treia a la llum un parell d’experiències paranormals que feien parlar molt.

Carmen Porter l’entrevistava i s’emocionava en sentir Paz parlar del marit: “Estimo a Antonio amb bogeria i l’estimaré tota la vida perquè vaig tenir la sort de conèixer-lo i de conviure amb ell. Això em fa no enfonsar-me en l’angoixa… Tots estem en el camí. Jo no seré una desgraciada, vull ser feliç. I li hem de donar visibilitat a les cures pal·liatives, no hem de tenir por a la mort i hem de viure l’aquí i l’ara perquè l’única cosa important en aquesta vida és l’amor”, deia.

Paz Padilla parla de la mort del marit a Cuarto Milenio / Cuatro

I d’aquí, a compartir dues anècdotes que deixaven amb els pèls de punta a la presentadora. Paz Padilla explicava que va comprar una nina vudú d’Àfrica sense creure en el seu presumpte poder. Per a ella simplement era un tros de tela, però poc després començaria a sospitar que era alguna cosa més: “La vaig deixar en un altar amb altres figures. Ara bé, quan Antonio va emmalaltir, una amiga li va tirar les cartes i em va dir que el que li passava venia d’Àfrica. Em van donar indicacions sobre com havia de netejar les coses de casa. I et juro que tot això és cert. Vaig cremar la nina i va venir una ventada que es van endur les seves cendres”.

Ja més endavant, el dia que va morir el marit, també hauria viscut una experiència paranormal. Estaven amb la fillola a l’habitació quan la nena, d’un any i mig, hauria començat a dir “tito Antonio, peixets i aneguets” sense parar. Paz Padilla no entenia res, però més endavant una biodescodificadora li hauria explicat que la nena estava veient ànecs perquè estava veient a través d’Antonio: “Em va dir que la nena tenia els portals oberts i que estava veient a Antonio entre la vida i la mort”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa