Paz Padilla deixa amb la boca oberta en assegurar que ha viscut dues experiències paranormals

La presentadora ha donat detalls que han posat els pèls de punta als teleespectadors de 'Cuarto Milenio'

Els teleespectadors de Cuarto Milenio van quedar-se amb la boca oberta en veure que passaven d’analitzar la catàstrofe de Txernòbil a entrevistar Paz Padilla. L’actriu i presentadora de Sálvame volia promocionar el seu llibre, basat en com ha afrontat la mort del marit. Una conversa i un personatge estrany per al programa a primera vista, però que acabava donant molts titulars. I és que Paz treia a la llum un parell d’experiències paranormals que feien parlar molt.

Carmen Porter l’entrevistava i s’emocionava en sentir Paz parlar del marit: “Estimo a Antonio amb bogeria i l’estimaré tota la vida perquè vaig tenir la sort de conèixer-lo i de conviure amb ell. Això em fa no enfonsar-me en l’angoixa… Tots estem en el camí. Jo no seré una desgraciada, vull ser feliç. I li hem de donar visibilitat a les cures pal·liatives, no hem de tenir por a la mort i hem de viure l’aquí i l’ara perquè l’única cosa important en aquesta vida és l’amor”, deia.

Paz Padilla parla de la mort del marit a Cuarto Milenio / Cuatro

I d’aquí, a compartir dues anècdotes que deixaven amb els pèls de punta a la presentadora. Paz Padilla explicava que va comprar una nina vudú d’Àfrica sense creure en el seu presumpte poder. Per a ella simplement era un tros de tela, però poc després començaria a sospitar que era alguna cosa més: “La vaig deixar en un altar amb altres figures. Ara bé, quan Antonio va emmalaltir, una amiga li va tirar les cartes i em va dir que el que li passava venia d’Àfrica. Em van donar indicacions sobre com havia de netejar les coses de casa. I et juro que tot això és cert. Vaig cremar la nina i va venir una ventada que es van endur les seves cendres”.

Ja més endavant, el dia que va morir el marit, també hauria viscut una experiència paranormal. Estaven amb la fillola a l’habitació quan la nena, d’un any i mig, hauria començat a dir “tito Antonio, peixets i aneguets” sense parar. Paz Padilla no entenia res, però més endavant una biodescodificadora li hauria explicat que la nena estava veient ànecs perquè estava veient a través d’Antonio: “Em va dir que la nena tenia els portals oberts i que estava veient a Antonio entre la vida i la mort”.

Nou comentari