El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla: “Aprenguem dels xinesos el seu respecte a la gent gran”
  • CA

Paz Padilla ha manifestat que està realment preocupada davant la dramàtica situació sanitària que travessem. Està aïllada a casa, però això no impedeix que estigui fent tot el que pot per ajudar en el que sigui. La seva primera iniciativa, col·laborar en la confecció de més mascaretes: “Necessiten ajuda, em demanen que faci una crida per aconseguir material, les teles. Volem demanar als empresaris que ens facilitin aquest material, que es posin en contacte. M’enviaran les teles perquè jo des de casa pugui fer les teles”. 

Una crida que també dirigeix a la gent gran: “Tinc molts amics xinesos. Ells tenen una cosa que és fonamental, el respecte a la gent gran. Demano a la ciutadania que pensi en ells, que pensem en protegir-los i cuidar-los. Que siguem responsables. És molt important saber que hem de protegir la família i els més dèbils”.

La situació és preocupant, el que li genera molta angoixa: “Estic bé, sí, tancada i amb l’esperança que sortim aviat d’això. Ara bé, sobretot estic conscienciada. Tinc molts germans, som 7, i els tinc repartits per tota Espanya. Tinc una germana, una cunyada i un nebot que són infermers i m’expliquen la situació que viuen… Estic molt preocupada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa