Paz Padilla, positiu en coronavirus

La presentadora confirma que s'ha contagiat i explica com es troba en aquestes primeres hores

Paz Padilla ha donat la cara a Instagram després de les informacions publicades que asseguraven que havia donat positiu en coronavirus. La presentadora ho ha confirmat i ha confessat com es troba: “M’he despertat amb un mal de cap estrany i he trucat a una amiga que té una clínica. He anat cap allà i m’ha fet un test d’antígens, en el qual he donat positiu. Després, per protocol de la meva empresa, m’han fet dos PCR per confirmar-ho i en els dos he tornat a donar positiu”.

L’humorista ha assegurat en tot moment que es troba bé i que, de moment, només té símptomes lleus. S’ha aïllat a la planta baixa de casa quan li han confirmat que la seva filla i el personal del servei han donat negatiu: “Em trobo bé, tinc un amic immunòleg i m’ha donat recomanacions i m’ha dit que em donarà un xut de vitamines. M’he aïllat aquí a baix i m’han portat un munt de mascaretes i guants, així com bosses de brossa per tirar els plats d’un sol ús que m’han comprat”.

Per tal de passar l’estona, Paz Padilla s’ha preparat una motxilla plena de distraccions: “Com aquell que marxa d’excursió, he portat un munt de llibres, el carregador…”.

Paz Padilla revela que ha donat positiu en coronavirus / Instagram

Molt tranquil·la i serena, ha assegurat als seus seguidors que els informarà sobre l’evolució que vagi sentint: “Esperem que sigui lleu i que vagi tot bé, us aniré informant. Estic bé, de debò, però sóc mortal i aquestes coses passen encara que m’hagi protegit molt… El virus circula per l’aire”.

Nou comentari