El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cancel·len el programa de Paz Padilla tres setmanes després de l’estrena
  • CA

Més males notícies per a Paz Padilla. La presentadora ha deixat Sálvame temporalment per centrar-se en el teatre i a partir d’aquí li han caigut tota la resta de projectes. La cadena sembla conscienciada per carregar contra ella, el que demostra l’últim anunci que acaben de fer: han decidit cancel·lar el concurs que l’andalusa presentava a Cuatro. Va estrenar-se fa poques setmanes, però des del principi va ser evident que no convenceria. Desesperats, van intentar incorporar personatges famosos per veure si les xifres milloraven una mica, però ni tan sols així. El problema? L’horari, ja que s’emetia a les 14 del migdia i aquesta mai no ha estat una franja bona per al grup.

I què hi posaran en el seu lloc? Mediaset acaba d’anunciar que crearan un First Dates nou, la primera versió diürna del programa de cites que estarà presentada per Jesús Vázquez. L’emetran a la franja de la sobretaula i incorporarà moltes novetats respecte a la versió més clàssica del format. Volen afegir una nova plantilla de cambrers i reconvertiran el restaurant de la nit en una zona de bar més moderna i informal. Aquesta serà la tercera versió del programa de Carlos Sobera, que s’emet des de fa cinc anys amb un cert èxit.

Pel que fa a Paz Padilla, aquesta notícia deu haver caigut com una gerra d’aigua freda. Cada cop té menys projectes a televisió, el que no l’ajudarà un cop deixi de banda l’obra de teatre que està protagonitzant. Ara bé, el que sí que ha aconseguit és que l’escullin a ella per posar-se al capdavant de les Campanades de Telecinco al costat de Carlos Sobera. Ells acomiadaran l’any amb els pocs teleespectadors que escullen la cadena en l’especial a la Puerta del Sol de Madrid. Mai no han fet una audiència gaire bona, el que els deixa unes expectatives més baixes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa