El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla emociona amb una carta colpidora al marit: “Res no serà igual perquè ara tu no hi ets”
  • CA

Molts famosos han volgut acomiadar el 2020 amb publicacions molt sinceres en les quals fan balanç d’aquests últims mesos. És el cas de Paz Padilla, que inicia l’any nou amb un missatge dedicat al seu marit, que va morir a l’estiu víctima d’un tumor cerebral. La presentadora ha mostrat una fortalesa envejable durant les entrevistes posteriors, però en el resum de l’any ha reconegut que no ha estat gens fàcil.

Res no serà igual perquè tenia una vida completa. En cas d”haver-ho sabut abans, no t’hauria deixat respirar sense compartir amb mi cada glopada d’aire. No t’hauria deixat dormir, parlant fins que el sol ens sorprengués. No t’hauria deixat marxar en aquella estació d’Atocha que tant mal em feia a l’ànima. Mai no hauria deixat anar la teva mà. No hauria deixat d’abraçar-te per sentir la teva pell. No hauria deixat de fer petons a aquells llavis de cotó de fira que tant trobo a faltar”, reflexiona.

Una pèrdua que ha marcat el seu any, però també els següents: “Sé que el 2021 no serà millor perquè tu no hi ets. El 20 em va donar l’oportunitat, en la nostra habitació, d’agafar la teva mà i fer-te petons, de sentir la teva pell en el meu pit, parlar sense dir ni una paraula… Perquè sabíem el que ens dèiem. No sé què m’espera el 22, 23 o 27, però sé que tot haurà valgut la pena fins a dir-te adéu”.

“Cada dia trobo consol en pensar que ens vam poder acomiadar i que ens tornarem a trobar. Aquesta nit menjaré el raïm per tu i desitjaré ser feliç en el 2021 com et vaig prometre. T’estimo, amor meu”, escrivia Padilla.

Una carta pública que ha rebut milers de missatges d’ànims i aplaudiments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa