El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen l’acomiadament de Paz Padilla per mofar-se de la situació a l’Afganistan
  • CA

Paz Padilla torna a protagonitzar una polèmica. L’actriu i presentadora l’ha fet grossa durant l’últim programa de Sálvame, quan ha deixat caure un comentari que no ha fet gens de gràcia als teleespectadors. Per què? El seu company Kiko Hernández assegurava que s’havia assabentat “d’una autèntica bomba informativa”, el que donava ales a Paz per pensar en la situació bèl·lica que travessa l’Afganistan: “La bomba de l’estiu? La dels afgans! La dels afgans!“, repetia per sorpresa de tots.

Un intent de broma de mal gust que no ha agradat a l’audiència, que ràpidament convertia el nom de Paz Padilla en tendència a Twitter. L’han criticat per frivolitzar i banalitzar sobre un tema tan greu, tot generant-se a la xarxa una allau de crítiques que l’han deixat verda per intentar fer-se la graciosa.

“Aquesta noia hauria d’estar fora de la televisió”, “Que l’acomiadin ja!”, “Poden Mediaset i Sálvame deixar de permetre que Paz digui les barbaritats que deixa anar cada dia? Ella es pensa que és humor i no ho és”, “Aquesta senyora no respecta res? No es pot fer un acudit de tot”, “Aquesta dona està desubicada” o “Telecinco s’ha de disculpar perquè no es poden permetre aquests comentaris” són alguns dels més suaus que li han dedicat.

Paz Padilla, en directe a Sálvame / Telecinco

Una nova mostra que cap comentari a televisió passa desapercebut i encara menys si pot generar malestar. Ella encara no s’ha pronunciat al respecte, per la qual cosa sembla que deixarà passar el temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa