El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla ataca la mare de Sofía Suescun: “T’aprofites de la teva filla per fer diners”
  • CA

Mayte Galdeano ha destacat des que comencés a ser coneguda. La seva filla, la controvertida i polèmica Sofía Suescun, va entrar a concursar a ‘Gran Hermano’ amb ella: un tàndem molt cridaner que va fer les delícies dels teleespectadors de Telecinco. Des de llavors, Sofía ha guanyat un altre reality i ha acaparat un munt de titulars. Les pròximes hores tornaran a ser importants per ella, ja que engega una nova aventura televisiva.

 

Suescun és una de les concursants de ‘GH DÚO’, la nova aposta de la cadena en la qual conviuran parelles i exparelles de famosos. Ella hi participa amb Alejandro Albalá, el que promet hores i hores de discussions. Doncs bé, per tal de comentar-ho han convidat la mare a ‘Sálvame’ aquest dilluns. 

 

Mayte Galdeano
 | Telecinco

 

Primer de tot va cridar l’atenció l’espectacular canvi físic que ha fet. I és que sembla que hagi canviat de cara… La tensió va arribar ben aviat, quan la col·laboradora Raquel Bollo atacava Mayte: “Tinc un àudio teu de Whatsapp en el qual li dius a la teva filla que s’apropi al meu fill perquè té diners“. L’acusació no va fer gens de gràcia a la mare de Sofía, que va assegurar que l’única cosa que volia era que la filla se separés d’Albalá. Ara bé, aquesta justificació no va fer gens de gràcia a la presentadora.

 

Paz Padilla
 | Telecinco

 

Paz Padilla va atacar la convidada d’una manera brutal, amb un dard enverinat que va deixar-la blanca: “Fas servir el cos de la teva filla per guanyar diners. Fas que la teva filla vagi amb un home o amb un altre per guanyar diners. Això no és un bon consell. Dir que una filla faci servir el seu cos per ascendir i guanyar diners no és de mare. La meva filla pot estar amb l’home més pobre, si vol, però serà autosuficient i les seves relacions seran per amor, no per dependre d’un noi”. Més enfadada que mai, l’humorista va seguir criticant l’actitud de Mayte: “Els fills no els tenim per manipular-los, sinó per educar-los”. 

 

 

“Com pots aconsellar aquestes coses a la teva filla?”, continuava Padilla. Mayte, per la seva banda, seguia remugant i dient-li que s’estava passant. Com anirà el concurs de Sofía? Tornarà a ser la més polèmica de l’edició?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa