Novetats en la vida amorosa de Paz Padilla un any després d’enviduar

La presentadora reconeix que ha fet un pas important per trobar nova parella

Paz Padilla ha sorprès els companys de Sálvame i també els teleespectadors amb una bomba sobre la seva vida íntima. La presentadora va enviudar l’estiu passat, quan el seu marit va morir per culpa d’un tumor cerebral. Des de llavors no ha tornat a tenir parella, però sembla que a poc a poc va sentir-se preparada per tornar a donar una oportunitat a l’amor. En el programa d’aquest dimarts, l’actriu ha reconegut que s’ha creat un perfil en una app per lligar.

I no parlem d’una de les més conegudes, sinó en una aplicació creada específicament per gent famosa. Es tracta d’un grup elitista que ha de demostrar tenir cert poder adquisitiu i desig de discreció, a més a més de pagar una quota mensual. Ella mateixa reconeixia que era cert que havia entrat per recomanació de la seva filla, que vol tornar a veure-la contenta: “El problema és que tallo de seguida… M’entretinc mirant els perfils dels altres, però a l’hora de la veritat no m’atreveixo a fer el pas. Encara no he quedat amb ningú, però hi ha cada noi més guapo…”.

Paz Padilla ensenya als companys com funciona l’aplicació / Telecinco

Una aplicació en la que haurien trobat el perfil de l’actual parella de Tamara Falcó, Íñigo Onieva, el que fa pensar que la relació podria estar travessant un mal moment o que podrien haver trencat. De fet, estan passant les vacances separats. Problemes en el paradís? Des de Sálvame ho deixen caure i prometen seguir informant, com també de les novetats amoroses de Paz Padilla ara que ha fet el pas de decidir-se a buscar nova parella.

Nou comentari