El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els companys de Paz Padilla, “alliberats” pel seu acomiadament: “Genera mal ambient a la feina”

L’acomiadament de Paz Padilla a Got Talent ha estat molt inesperat. La productora ha decidit que prefereixen no comptar amb l’humorista de cara a la pròxima temporada del concurs, el que també l’hauria sorprès a ella. Diez Minutos li ha preguntat al respecte en la seva última aparició pública i les seves declaracions han estat molt misterioses: “La vida m’anirà portant on m’hagi de portar. Jo el que valoro és allò important de la meva vida i ara mateix és ser feliç i envoltar-me d’amor. Res no m’afecta. M’és igual la feina, els diners, la fama i el cos”.

Informalia ha volgut investigar sobre les causes del seu acomiadament i han pogut saber que la relació entre els membres del jurat no era tan bona com semblava: “Per a molts dels seus companys, saber que no hauran de tornar a aguantar-la ha estat un alliberament”. De fet, sembla que els responsables del programa haurien rebut moltes queixes sobre ella: “Els treballadors de Got Talent asseguren que Paz Padilla és molt diferent davant i darrere de càmera. La seva simpatia no té res a veure amb com actua quan la càmera s’apaga i ha de tractar amb els companys pels passadissos”.

“Paz Padilla evita relacionar-se amb la gent de l’equip, és molt gelosa de les seves coses, no es fia de ningú, es dirigeix als companys amb distància i, fins i tot, de manera antipàtica i amb sortides de to. Tot això genera molt mal ambient a la feina i molta tensió”, hauria revelat un treballador de Telecinco. Qui més discussions hauria mantingut amb ella hauria estat Risto Mejide: “Risto no suporta el comportament que Paz té darrere de les càmeres i és ell qui més clar ha mostrat el seu rebuig a treballar amb ella”.

Paz Padilla, entrevistada a Canal Sur
Paz Padilla, entrevistada a Canal Sur

Però Padilla també generaria mal ambient a Sálvame: “Gairebé no té relació amb els col·laboradors. Mai no ha anat a prendre alguna cosa amb ells ni els ha convidat a les seves festes. Ella té molt clar que va allà a treballar i quan acaba el programa agafa les seves coses i marxa ràpidament”. Uns testimonis molt sorprenents que col·loquen la presentadora en el centre de la diana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa