El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bomba televisiva: Telecinco acomiada Paz Padilla i ofereix el lloc a Rocío Carrasco
  • CA

Males notícies per a Paz Padilla. Després d’un any horrorós, l’actriu i presentadora afronta un altre cop. Mediaset ha decidit fer canvis en el jurat de Got Talent ara que prepara la següent edició, entre els quals destaca l’acomiadament fulminant de l’andalusa. Així informa en exclusiva Lecturas en la revista d’aquesta setmana, que aporta detalls sobre aquesta decisió i que revela el nom de la famosa que podria substituir-la.

L’acomiadament és molt inesperat, tenint en compte que els teleespectadors només tenien bones paraules per a Paz Padilla en el programa. La productora li acabaria de comunicar que prescindirà d’ella en la setena edició, el que fa que a Paz només li quedi la feina de Sálvame a televisió. Això sí, seguirà amb l’obra de teatre, el paper de La que se avecina i la promoció del llibre.

El més fort de tot plegat, més enllà de la sorpresa per l’acomiadament, és el nom de la possible substituta. I és que la candidata a ocupar el seu lloc a la taula del jurat del talent show és Rocío Carrasco. No sorprèn que hagin pensat en ella tenint en compte la dinerada que li han pagat a canvi del seu documental… un contracte que allargaran amb aquest nou projecte? Ara bé, sobta que l’escullin a ella perquè no té experiència en aquest tipus de programes i tampoc no fa massa en ella.

Una informació de la qual encara no s’ha pronunciat cap de les parts, però que podria ser una de les bombes informatives de la propera temporada televisiva. En cas de confirmar-se, seria una molt mala notícia per a Paz Padilla i una molt bona oportunitat per a Carrasco d’acabar de fer-se un lloc a televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa