El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla s’acomiada de ‘Got Talent’
  • CA

Si hi ha una humorista que ens fa riure cada vegada que explica un acudit o alguna ximpleria a televisió, aquesta és Paz Padilla, qui no entén la vida sense el sentit de l’humor que tant la caracteritza. Durant el confinament l’hem vist completament bolcada amb la seva filla i amb la resta de la ciutadania, dissenyant mascaretes per a tot el personal sanitari.

Fa uns dies, Paz Padilla s’acomiadava de la seva etapa a la sèrie ‘La que se avecina’ ja que el final arribava per a tots els actors, però sobretot per als espectadors que han seguit temporada rere temporada aquesta meravellosa sèrie de televisió.

Ara, Paz Padilla ha de fer front a un altre adéu i és que no serà jurat de Got Talent España. Una decisió que ens ha deixat amb la boca oberta perquè no esperàvem que la humorista no estigués en la taula del jurat del programa. Però atenció! perquè no només no hi serà la presentadora de Salvame, Dani Martínez tampoc en formarà part en aquesta edició.

En el seu lloc, aquesta vegada només hi haurà tres membres del jurat: Risto Mejide, Edurne i com a nou fitxatge, i l’humorista David Guapo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa