Fúria contra Paz Padilla per unes declaracions sobre els abusos sexuals

Els teleespectadors han demanat l'acomiadament immediat de la presentadora pel que ha dit sobre les violacions a nens petits

Paz Padilla l’ha fet grossa en l’últim programa de Sálvame. Els col·laboradors estaven parlant del testimoni colpidor de Sofía Cristo, la filla de Bárbara Rey, que va confessar haver estat víctima d’abusos sexuals amb només cinc anys. Per tal d’analitzar un tema tan delicat sense problemes, van convidar un doctor especialista en el trauma que et genera una experiència tan traumàtica. La controvèrsia arribava quan Paz Padilla li deia a l’expert que no estava d’acord amb ell: “Vostè diu que totes les víctimes han de denunciar, encara que tinguin 38 anys. Però denunciar-ho és reviure-ho i per a què?“. Una pregunta molt polèmica que ha fet bullir la xarxa, on li han dit de tot.

El metge intentava fer-li entendre que és importantíssim denunciar per evitar que aquell violador li faci el mateix a una altra persona: “Si no es denuncia, el violador seguirà violant perquè és un psicòpata que si se sent impune tornarà a destrossar la vida a una altra persona”. Paz Padilla, però, seguia sense estar convençuda: “Però si forma part de la teva família, revelar-ho desestructura la família. És que és molt difícil tot això”.

Els teleespectadors la van deixar verda per pronunciar unes paraules així en un programa tan vist i es generava una allau de crítiques cap a ella. L’escàndol va ser tan fort que ella mateixa va haver de demanar perdó en directe poc després: “Vull deixar clar que amb el doctor del que estava parlant eren dels abusos a nens petits i em referia a la llei. Li he dit personalment que aquests delictes no haurien de prescriure perquè la gent es prengui el seu temps per denunciar. En cap moment he dit que no s’han de denunciar aquests abusos i crec que el culpable ha de ser perseguit i jutjat, encara que formi part de la família. S’han malinterpretat les meves paraules“.

Paz Padilla es justifica en directe i demana perdó / Telecinco

Una rectificació i una defensa de si mateixa que arribava quan molts usuaris de Twitter ja havien demanat el seu acomiadament immediat. No es pot permetre que es banalitzi i que algú es pregunti el propòsit de denunciar un abusador, encara menys quan estem parlant de violacions a nens petits. Un escàndol que torna a deixar en evidència la presentadora… i ja en van uns quants.

Nou comentari