Paulina Rubio, positiu en marihuana en el test de drogues demanat pel jutge

La batalla judicial entre Paulina Rubio i Colate continua. Aquesta setmana han tornat a veure’s les cares en un jutjat -encara que de manera virtual-, durant el judici per la custòdia del seu fill en comú. Colate està disposat a aconseguir la custòdia exclusiva, en considerar que la seva exparella no està en condicions de cuidar d’ell. A l’última sessió es va basar en el vídeo que la cantant havia publicat a Instagram uns dies abans, en el qual se la veia clarament perjudicada i sota els efectes de l’alcohol o les drogues. És per això que Colate va demanar una prova psicològica i va voler demostrar que Paulina pren drogues davant del seu fill. Per tal de negar-ho, l’advocat de la cantant va oferir la possibilitat de sotmetre-la a un test de drogues, el que ha acabat fent.

Aquesta setmana s’han conegut els resultats. Segons un programa de televisió mexicà, l’advocat de Paulina ha presentat els resultats d’una prova de nou substàncies il·lícites i controlades: “No s’ha pogut comprovar que Paulina hagi pres cocaïna o algun tipus de droga il·legal. Això sí, dona positiu en marihuana“. Per tal de justificar-ho, el seu advocat hauria assegurat que l’havia pres durant una actuació a Califòrnia, un estat en el qual es pot consumir. A més a més deixava clar que ho va fer quan no estava amb el seu fill. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paulina Rubio (@paulinarubio) el

El jutge va donar per vàlid el test i va arribar a la conclusió que és impossible demostrar que Paulina ha pres substàncies il·legals davant del nen. Un argument que perjudica la defensa de Colate, que no va poder dir res en contra. Ara cal esperar per veure si el jutge demana que Paulina se sotmeti a l’examen psicològic que exigeix el seu exmarit. 

Nou comentari