Paulina Rubio, ofegada pels deutes: “Podria perdre-ho tot”

La cantant travessa una crisi econòmica important, el que preocupa el seu entorn

Paulina Rubio travessa una forta crisi personal des que la seva exparella, Colate Vallejo-Nágera, la denunciés per intentar aconseguir la custòdia del fill. El seu enfrontament als jutjats segueix el seu curs, el que està generant una bola de despeses a la cantant mexicana.

De fet, l’exitosa artista tampoc no ha tingut sort a la feina aquest any. El coronavirus ha provocat la cancel·lació dels seus concerts i la suspensió de les gires, el que ha reduït dràsticament els seus ingressos. Un programa de la televisió mexicana acaba d’emetre un reportatge sobre l’estat de les seves finances. El titular? “Paulina Rubio podria perdre-ho tot”.

Paulina Rubio hauria acumulat un deute de gairebé 100.000 € derivats dels impostos de la mansió de 1.150 metres quadrats a Miami, així com 20.000 € més que deu a American Express i el cost dels advocats que estan ajudant-la durant el judici contra el pare del seu fill, que no deu ser baix.

Per tal de fer front a aquests deutes, podria hipotecar la casa o declarar-se en fallida. El que queda clar, però, és que necessitarà un any d’or a la música per poder obtenir aquests diners (a més a més de tots els que necessita en el seu dia a dia).

Nou comentari