El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’ex de Paulina Rubio no pot més: “Ella no està bé”
  • CA

Paulina Rubio i Colate Vallejo-Nágera continuen immersos en una batalla judicial per la custòdia del seu fill. La cantant no fa més que protagonitzar incidents quan ha de deixar que el nen vagi amb el seu ex, com la setmana passada quan Colate va veure’s obligat a trucar la policia perquè intervingués. La cantant es negava a permetre que se l’emportés, el que sembla que és habitual. Així ho denuncia ell en una entrevista a Look: “És molt habitual trobar-me amb problemes quan vaig a buscar el meu fill. Jo no volia denunciar-la, però vaig adonar-me que ella faria tot el possible per no deixar que vingués amb mi i vaig haver d’amenaçar-la amb una denúncia. Mai no me’l porta, sempre he d’anar jo… Sempre igual, només reacciona si li dono un ultimàtum“.

Davant de l’escàndol generat, Paulina va compartir un vídeo en el qual demanava perdó pel seu comportament i deia que tot estava bé. El problema? Que tenia una actitud exagerada i una manera de parlar que feia pensar que no estava gaire centrada: “Com pot promoure l’amor i la família mentre es gasta milers de dòlars per impedir-me que porti el meu fill a Espanya per veure la seva família? Tot és una gran actuació. L’única cosa que dic? Que ella no està bé. Hi ha persones que no estan bé i l’única cosa que fan és molestar els altres. No està bé amb la resta del món. Vaig demanar al jutge que li fessin una avaluació psicològica i ella es va gastar milers de dòlars perquè rebutgés aquesta possibilitat”. 

 

 

Paulina té un fill amb una altra parella, que tampoc no veu el pare perquè ella fa tot el que està en la seva mà perquè no el visiti: “Ell està en una situació encara pitjor perquè no l’ha pogut veure en dos anys. El van amenaçar d’avisar immigració quan la seva situació estava irregular… Ara tot just el comença a veure perquè ha aconseguit els papers… Em fa molta pena tot plegat, realment”. 

Unes duríssimes declaracions que tornen a col·locar Paulina Rubio en el centre de la diana. Respondrà aquestes acusacions o en farà cas omís?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa