El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La policia intervé en un incident entre Paulina Rubio i Colate
  • CA

El judici entre Paulina Rubio i Colate per la custòdia del fill està sent molt llarg i complicat. No es posen d’acord i no fan més que llançar-se acusacions… L’últim malentès ha incrementat d’intensitat, però, i ha necessitat la intervenció de la policia.

Colate acudia a casa de la cantant per recollir el nen després que hagués passat el cap de setmana amb ella, però passaven minuts i minuts i ningú no obria la porta. Després d’uns minuts d’insistència, va trucar la policia perquè l’obliguessin a obrir la porta i entregar el fill. Els agents haurien insistit, però tampoc no van obtenir resposta. Colate va haver de tornar a casa sense el fill, un incident que demostra que les coses entre ells no estan gens calmades.

Poc després ho explicava a Facebook: “Tothom sap que tinc molts problemes amb aquest tema… Avui he anat a buscar el meu fill i vaig estar més d’una hora picant a la porta. El resultat? El de sempre… Crec que no sóc a l’únic a qui li passa, que has de marxar sense el teu fill després d’una hora i 45 minuts. És un horror, sobretot per als nens”. Unes hores després, finalment va poder retrobar-se amb el seu fill. 

Colate i Paulina Rubio / Europa Press

Aquest no és el primer ni l’últim enfrontament d’aquest tipus que protagonitzen. Segons Colate, de fet, ella sempre li entrega el nen més tard del previst. Les acusacions són constants, en una mala relació que afecta directament el seu fill en comú: “Té gairebé 10 anys, ja no és un bebè. Ell s’adona de tot, raona i treu les seves pròpies conclusions”. Una batalla que sembla lluny de finalitzar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa