Paula Vázquez envesteix VOX: “El p… discurs i el masclisme del seu negre”

Paula Vázquez ha fet embogir la xarxa amb un parell de tuits molt escandalosos. El tema? Una dura crítica a VOX. La presentadora escrivia una reflexió bastant controvertida que generava una allau de comentaris: “Crec que acabo de trobar una explicació a les persones negres que voten VOX. Us presento Martina Big, que ha aconseguit canviar de color de pell amb injeccions de melanina (això ho explicaria tot)”.

Betrand Ndongo, conegut popularment com ‘el negre de VOX’, responia el seu comentari: “A mi sincerament em fa molt de mal que hi hagi encara gent que no entengui que l’home negre fa molt que és lliure d’escollir el seu camí. Segueixen pensant que els negres som esclaus, negres de camp que només fa el que els demanen. Per mi això és l’autèntic racisme”. 

I d’aquí, a un atac de Paula Vázquez: “Avui ja sense 10 dones assassinades per masclisme a Espanya en un mes. El p… discurs de VOX i la seva m… de masclisme amb aquest negre que ja no sap què fer per tenir seguidors. Ens estan matant. El 8 de març, a per ells! Fins al cony”. 

Com és lògic, la xarxa ha embogit contra ella, que no ha callat: “I una altra de les raons és perquè no vull etiquetar-lo, sé perfectament que el que està buscant és fama, protagonisme, likes. Tot pels followers. No penso anomenar-lo”.

Un usuari l’ha denunciat a Twitter per aquestes declaracions, però l’empresa ha considerat que no havia incomplert les regles: “Hem rebut una denúncia sobre el teu comte. Hem investigat el contingut denunciat però no hem pogut identificar cap incompliment”. 

Nou comentari