El divorci de Paula Echevarría i David Bustamante va acaparar totes les portades de les revistes del cor. Ningú no s’esperava que se separessin, ja que sempre s’havien mostrat com el matrimoni perfecte. Lluny queden ja les innumerables mostres d’estima que s’havien dedicat… 

 

Si ara es parla d’ells, és per les noves relacions que han iniciat. En el cas del cantant, es va dir que estava sortint amb una ballarina russa encara que cap dels dos ho va confirmar. Ara bé, és Echevarría qui ha cridat als quatre vents que té xicot. Es tracta de Miguel Torres, un jugador de futbol que l’ha captivat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cenas y más cenas.. comidas y más comidas.. pero la compañía siempre la mejor!!

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas.. family & love 

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

 

La parella ha començat el 2019 de la millor manera possible: celebrant el seu primer aniversari. La data era molt especial, per la qual cosa l’actriu ha volgut dedicar-li un tendre missatge a Instagram. Després de passar el Nadal junts a l’Astúries natal d’ella, tocava posar-se tendres: “Gràcies per buscar-me, per voler que confiés en tu, per voler demostrar-me que valia la pena… Per la teva paciència, pel teu esforç i pel saber estar en majúscules, per sumar sempre… Per ser amic, parella, amant… infermer, cuiner i el que faci falta. Per obrir els 1000 cadenats que havia posat al meu cor, a poc a poc, amb compte, amb fets, amb molt d’amor…”.

 

“Estic tan orgullosa de tu, amor! No només has estat a l’altura de les circumstàncies, que no eren poques ni fàcils, sinó que has estat molt per sobre d’elles. Després del que m’has donat aquest any, només mereixes que t’estimi amb bogeria la resta de la meva vida. Feliç primer aniversari! T’adoro, meu”, acaba dolçament. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias por buscarme.. por querer que confiara en ti.. por querer demostrarme que valia la pena.. por tu paciencia, por tu esfuerzo, por ESTAR, asi en mayúsculas, por sumar, siempre.. por ser amigo, pareja, amante,.. enfermero, cocinero y lo que haga falta.. por abrir los 1000 candados que le habia puesto a mi corazon, despacio, con cuidado, con hechos, con mucho amor.. Estoy TAN orgullosa de ti mi amor! No solo has estado a la altura de las circunstancias, que no eran ni pocas ni fáciles, si no que has estado muy por encima de ellas.. despues de lo que me has dado tu este año solo mereces que te quiera con locura el resto de mi vida! FELIZ PRIMER ANIVERSARIO! Te adoro!!! MÍO

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

 

Estirats al sofà, en Miguel abraça i fa un petó al front de la noia. Una fotografia molt maca que Echevarría ha volgut ensenyar als seus seguidors per evidenciar que la relació està més que consolidada.

 

Es va fer públic que estaven junts gairebé des del principi, quan els van enxampar sortint d’un hotel madrileny. A partir de març van decidir deixar d’amagar-se i van començar a sortir pel carrer agafats de la mà i fent-se declaracions d’amor públicament. Acabaran fent el pas i passant per l’altar?

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa