El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Echevarría es gasta 32.000 € en un gimnàs a casa
  • CA

Paula Echevarría s’ha sumat al confinament generalitzat de la ciutadania espanyola, el que està fent servir per demanar als seus seguidors que tampoc no surtin de casa. Com s’està entretenint durant aquests primers dies tancada? Bàsicament mitjançant rutines d’esport, el que no ha abandonat gràcies a tenir un súper gimnàs a casa.

L’actriu i la seva parella, l’exfutbolista Miguel Torres, s’han muntat una sala de fitness a casa en la qual reben les classes del seu entrenador personal. En aquests dies sols a casa, Paula i Miguel estan publicant vídeos dels exercicis que fan, el que ha permès als seus seguidors veure com d’equipat tenen el gimnàs.

Màquines d’última tecnologia, peses de totes les mides, una paret d’exercicis… Tot un desplegament d’opcions que tindrien un cost molt elevat, segons ha pogut saber ‘El Español’. Un total aproximat de 32.000 € que s’haurien deixat per poder fer exercici també durant el confinament: una cita de córrer que costaria 13.500 €, la paret d’exercicis estaria per 12.000 €, la màquina de rem, el set de peses… I una gran pantalla de televisió que aquests dies fa servir per fer Skype amb el seu entrenador.

Paula Echevarría i Miguel Torres entrenen durant el confinament Instagram

Paula Echevarría i Miguel Torres entrenen durant el confinament / Instagram

S’han deixat una milionada, però sembla que ho tenen amortitzat perquè realitzen un munt d’exercici cada dia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa