Luz Casal, sobre la mort de Pau Donés: “Ell sabia que li quedava poc temps”

La mort de Pau Donés ha deixat sense paraules tot el món de la música. Centenars de companys l’han acomiadat públicament amb missatges molt macos, d’igual manera que tantíssims fans i personatges coneguts d’altres àrees que li han fet un homenatge. L’última a fer-ho ha estat Luz Casal, íntima amiga de Donés. Ha concedit una entrevista a ‘Espejo Público’ en la qual ha relatat com va ser l’última conversa telefònica que van mantenir, el que ha tret a la llum que el cantant era clarament conscient del seu delicat estat de salut.

Ell sabia perfectament que li quedava molt poc temps… Em vaig emocionar moltíssim i no vaig voler comentar res d’aquella conversa tan íntima per no alertar als seus seguidors del seu estat de salut. Les últimes paraules que em van dir van ser que no sabia si ens tornaríem a veure, però que em volia dir que m’estimava”, relatava visiblement emocionada en la videotrucada amb Susanna Griso.

Luz Casal parla sobre Pau Donés a 'Espejo Público'   Antena 3

Luz Casal parla sobre Pau Donés a ‘Espejo Público’ / Antena 3

I afegia: “Parlar d’una manera tan intensa, directa i emocionant amb Pau, em va enfonsar. Vaig passar tot el dia qüestionant-me coses que generalment són certeses a la meva vida. Ja fa anys que vaig aprendre que has d’acompanyar la gent quan saps que marxaran o fins i tot quan ja han marxat”. 

El dia de la seva mort, Luz Casal va compartir una foto dels dos i li va dedicar una tendra dedicatòria: “Què valent i brau has estat. Què atent i tendre, amic. Som molts, aquí a molts altres països, que plorem la teva pèrdua. Ens queden cançons i el teu exemple. T’estimo”. 

Una mort que arribava massa aviat i que trencava el cor de totes aquelles persones properes a ell. 

Nou comentari