Pau Donés emociona en el primer videoclip després del càncer

Pau Donés va anunciar el gener de l’any passat que faria un parèntesi a la seva carrera musical per dedicar-se a la lluita contra el càncer de còlon que pateix des del 2015. A més a més, tenia previst passar més temps amb la filla i recuperar el temps perdut. Ara, després d’aquesta etapa, Donés ha tornat a la música. La cançó de la seva reaparició va ser ‘Vuelvo’, en la qual explicava com havia anat la seva retirada temporal.

Ara Jarabe de Palo acabo d’estrenar un nou single, el que promocionen amb un videoclip que mostra Pau Donés més vital que mai. Canten ‘Eso que tú me das’, en la qual el cantant dona les gràcies a la vida. 

Amb una imatge més envellida, però amb més força que mai. El tema està ple d’esperança, tant en la melodia com en la lletra: “El que m’ha passat últimament és just el contrari, he rebut molt sense demanar ni esperar res. Coses bones, molt bones. Estima, afecte, respecte, amor… de gent que coneixia i gent a qui no. Molts eren amics desconeguts que amb les seves paraules d’alè em van fer superar moments difícils”.

En un comunicat, Donés ha volgut dirigir-se als fans directament: “Aquesta cançó és la manera que tinc d’agrair-vos la generositat que heu demostrat amb mi i que sempre ha estat molta més de la que realment m’he merescut”. Una reaparició que ha emocionat molt als seus fans, que ja esperen la següent estrena de l’àlbum nou que estrenen aquest setembre. 

 

Nou comentari