El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Patricia Conde té nova parella: enxampada al supermercat amb un empresari
  • CA

Patricia Conde va estar una temporada allunyada de la televisió, però ha tornat per la porta gran i ara és una de les cares més populars de Movistar +. La presentadora de Nadie al volante i Cero en historia travessa un moment professional molt dolç amb uns programes que compagina amb els preparatius d’una sèrie que podria dirigir en els pròxims mesos. A més a més, les últimes fotografies que publica la revista Diez Minutos fan pensar que també tindria novetats en la vida amorosa.

La tertuliana ha estat enxampada de la mà d’un nou xicot, un home misteriós que l’hauria ajudat a recuperar la il·lusió. Junts els han vist comprant en el supermercat, una tasca quotidiana que podria demostrar que la relació és seriosa.

La revista explica que han pogut saber a què es dedica la seva nova parella. Alt, musculós i amb els braços plens de tatuatges, l’acompanyant de Patricia seria empresari i es dedicaria al món de la importació.

Patricia Conde, enxampada amb un nou xicot / Diez Minutos Instagram

Còmplices i somrients, en les fotografies de l’interior de la revista se’l pot veure agafant-la per les espatlles. Afegeixen que no és el primer cop que es deixen veure junts en públic: “Sembla que el cor de Patricia torna a bategar emocionalment amb una nova il·lusió”.

Ella encara no s’ha pronunciat al respecte, però és probable que intenti mantenir aquesta nova aventura allunyada dels focus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa