El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les paraules de Kiko Hernández que han emprenyat a María Teresa Campos
  • CA

La guerra entre les Campos continua. I a la batalla entre Terelu Campos, Alejandra Rubio i Carmen Borrego, s’hi ha sumat ara un nou personatge: Kiko Hernández. I el tertulià de ‘Sálvame’ ha fet que la presentadora María Teresa Campos agafi protagonisme. Kiko Hernández té una relació nefasta actualment amb Terelu i la seva filla Alejandra, i tot i que Terelu li replica molt poques vegades, Alejandra no es calla. En l’última ocasió va desitjar públicament que Kiko no tornés a casa de la seva àvia María Teresa Campos.

Aquestes paraules van indignar profundament al col·laborador de ‘Sálvame’, que no entenia com la néta de la presentadora podia decidir a qui convida a casa la seva àvia. A més, va relatar que l’última vegada que va anar a casa de María Teresa ho va fer amb les seves filles petites i que es va passar una bona estona arreglant l’aire condicionat: era agost, en plena onada d’estiu, i María Teresa -que supera els 80 anys- tenia l’aire condicionat espatllat i no se n’havia adonat, i feia moltíssima calor a casa seva.

María Teresa Campos, molt trista - Europa Press
María Teresa Campos, molt trista – Europa Press

Després de revelar públicament aquesta situació, Kiko Hernández es va mostrar molt indignat amb les paraules d’Alejandra i es va dirigir a ella: “Niñata, ets una provocadora”, li va dir, mentre assegurava que ell voldria que els amics de la seva àvia es preocupessin d’ella com ho havia fet ell per María Teresa.

Doncs bé, ara el programa ‘Sálvame’ ha revelat que la coneguda presentadora es va enfadar molt quan va escoltar totes les paraules que Kiko va dirigir a la seva néta, fins al punt que, efectivament, ja no el voldria tornar a convidar a casa seva, pel mal que ha fet a Alejandra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 11, 2021 | 22:01
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 11, 2021 | 22:01
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa