El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrevista molt tensa a la germana de Miguel Bosé: “Quina vergonya, ximple i egoista”
  • CA

Paola Dominguín va acudir aquest dissabte a Sábado Deluxe, una entrevista que havia de ser tranquil·la però que va acabar derivant en un autèntic terratrèmol. La germana de Miguel Bosé va defensar-lo públicament, després que els col·laboradors el deixessin verd per les teories conspiranoiques i negacionistes que va compartir fa uns mesos. No només va deixar clar que mai no el criticarà per fer pública la seva opinió, sinó que va deixar caure que està a favor del seu pensament: “No entenc el tema de la mascareta, per què és obligatòria si no és sana? Produeix fongs a la gola i infeccions a la boca perquè no s’oxigena. Ara bé, entenc que no serà per sempre i que l’hem de dur ara perquè vivim un moment perillós”.

El tema més controvertit arribaria poc després, quan van treure el tema de la vacuna. I és que Paola va assegurar que no se la posarà sota cap circumstància: “Aquesta l’han tret molt ràpidament. Entenc que hi ha un problema i que toca, però jo no faré de conillet d’índies. Si m’he de morir, moriré. Però no me’n refio”. Unes paraules que van encendre Jorge Javier Vázquez, indignat davant d’aquest al·legat de la convidada: “Tens una posició molt egoista, Paola, perquè moriràs tu però també pots fer morir a altres persones. Potser ens hem de posar la vacuna pensant en el bé dels altres i no només en el nostre. Posa’t la vacuna i no siguis ximple. Una persona tan formada com tu no pot enviar aquest missatge a la gent que ens veu”.

Jorge Javier Vázquez, indignat davant l’actitud de la convidada / Telecinco

És una vergonya que des de la teva posició privilegiada obstaculitzis que altra gent avanci. Has de pensar en tothom i no en els altres. Encara que no ho pensis, en aquest tipus de situacions has de mentir perquè hi ha molts bojos que ho poden veure i dir que si tu no et vacunes, doncs que ells tampoc no ho faran”, l’esbroncava el presentador. Una entrevista molt tensa per la qual Jorge Javier ha rebut molts aplaudiments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa