El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un dels fills d’Urdangarin, nova estrella a TikTok amb dos vídeos molt cridaners
  • CA

Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó tenen els fills repartits en diferents ciutats. L’únic que ha apostat per la vida a Barcelona és Pablo, el segon dels quatre nens. Resideix a Pedralbes i estudia a una de les universitats internacionals de la capital catalana, una educació d’elit que compagina amb els entrenaments a l’equip d’handbol del Barça.

El jove, de gairebé 21 anys, sembla que també té temps per deixar-se captivar per alguna de les plataformes socials del moment. De fet, s’ha creat un perfil a TikTok que està generant moltíssima repercussió. De moment només ha publicat dos vídeos, però aquests donen molta informació.

El nebot de Felip VI compta amb més de 40.000 visualitzacions a cada publicació, encara que només hagi aconseguit 4.000 seguidors. I gràcies a què? Bàsicament, a gravar-se a ell mateix fent ganyotes i movent el cap al ritme de la música amb un gest de mofa.

@pablito.urdangito

#duet with @kid.kuzi just vibes dude, just vibes #bored #fyp #foryoupage

♬ original sound – Sudi

Segueix, d’aquesta manera, una de les tendències més recurrents a TikTok. Natural i divertit, sobta que tingui un perfil públic. Una possible explicació? Que tingui intencions de guanyar popularitat i fer-se influencer, el que a poc a poc va aconseguint. De fet, acumula molts comentaris d’amics i desconeguts que aplaudeixen els seus vídeos. Entre ells destaca l’escrit de la neboda de Letícia, Carla Vigo, que sembla que tindria certa confiança amb ell: “Ese Pablo“, escriu. Una nova faceta del fill Urdangarin que caldrà veure en què acaba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa