El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Urdangarin debuta a l’handbol francès, on podrà guanyar 6.000 € al mes
  • CA

Pablo Urdangarin ja s’ha estrenat amb el HBC Nantes, el club d’handbol pel qual ha fitxat enguany. Després d’una temporada provant sort a Hannover, ha decidit mudar-se per deixar de banda les classes d’alemany i aprofitar que parla perfectament el francès. Allà l’esperava Alberto Entrerríos, l’entrenador, qui és amic del seu pare des de fa més de dues dècades. Ha mogut fils Iñaki des de presó? És probable, encara que cap membre de l’equip ha volgut parlar al respecte.

El Mundo‘ ha escrit una crònica sobre el present i futur del jove Borbó en el món de l’handbol, ja que està disposat a seguir els passos del seu pare -esportivament parlant-. Hi juga des que era ben petit, tal com ha explicat un dels seus primers entrenadors a Esplugues. “No era gens presumit. Es comportava com qualsevol altre noi. El seu lloc des de llavors és d’extrem. Era molt petit, però ho compensava amb la seva intel·ligència i rapidesa”. 

Ara espera fer-ho molt bé durant els seus primers partits al Nantes, un dels equips amb més pressupost de França. Mobilitza un munt de seguidors i ofereixen un salari de més de 6.000 € al mes. Serà Pablo Urdangarin el primer dels nets en cobrar? De moment diuen que ha estat a la banqueta durant el primer partit, un fet que no sobta tenint en compta que és un dels nous. A poc a poc s’haurà d’anar guanyant el seu lloc, això segur.

Pablo Urdangarin, quan era jugador del TSV Burgdorf

Els periodistes només l’han enxampat un cop visitant el pare a presó, quan el van veure entrant en una furgoneta acompanyat de la seva mare. Ara bé, el mitjà assegura que hi ha anat un munt de cops. Diuen que és un dels fills més units a Iñaki, a qui li cauria la bava en veure que és un apassionat de l’handbol com era ell. Caldrà veure com evoluciona la carrera esportiva del jove, que pretén fer-se un lloc en aquest món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa