Pablo Motos, molt crític amb el ‘look’ de Pilar Rubio: “Quina estupidesa”

Pilar Rubio ha tornat de les vacances amb les piles carregades i ganes de cridar l’atenció. La seva secció d’El Hormiguero mai no havia generat tanta expectació i tants comentaris. Per què? En escollir setmana rere setmana uns outifts cada vegada més estrafolaris i atrevits. La col·laboradora ha aparegut aquest dimecres amb un vestit que ha deixat en xoc a Pablo Motos.

Pablo Motos critica Pilar Rubio   Antena 3

Antena 3

El presentador no s’ha tallat i li ha reconegut que no li agrada gens el look: “Què discreta que vens sempre… Et poses el primer que veus, oi? Encara sort que estàs guapa amb tot”, deia irònicament. I és que l’estilisme de Pilar Rubio no tenia pèrdua: un model en rosa cridaner, inspirat en la moda de l’època de Maria Antonieta. 

Ha escollit aquesta elecció perquè la desfilada de Moschino ha seguit aquesta línia més clàssica, una justificació que no convencia malgrat els seus esforços: “Silenci! El glamur del meu look és massa gran per aquest plató”.

Pilar Rubio a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pilar Rubio a El Hormiguero / Antena 3

Era llavors quan Pablo Motos deixava anar el que pensava: “No t’ho prenguis malament, però el vestit és una estupidesa. Massa excessiu…”. Pilar, ofesa, replicava que era molt pràctic i que tenia molts secrets. Una escena divertida plena de clatellades que ha fet parlar molt a Twitter.

Nou comentari