El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Pablo Motos, que torna a passar per quiròfan
  • CA

Pablo Motos ha preocupat els seus seguidors en anunciar que hauria de passar per quiròfan. El presentador es llevava amb un mussol a l’ull amb molt mala pinta, per la qual cosa trucava el seu oftalmòleg per preguntar-li què fer: “Tinc un mussol terrorífic i el meu doctor m’ha dit, que em farà alguna cosa”.

En arribar a la clínica, el sotmetien a una petita intervenció de caràcter lleu per poder curar-lo. Pablo Motos, sense vergonya, ensenyava l’abans i el després en un vídeo a Instagram: “Doncs ja m’ho han fet! Ha estat arribar, portar-me a quiròfan… I ara sóc un pirata! Gràcies al meu amic i al seu equip per cuidar-me sempre tan bé”, deia amb un embenat a l’ull.

Aquesta no és la primera vegada que el presentador d’El Hormiguero ha de sotmetre’s a una operació així. L’any passat, de fet, va haver de fer el mateix. Somrient i sense donar-li importància, Pablo Motos li treia ferro i reconeixia estar bé després de passar per les mans de l’oftalmòleg. Un nou sotragada en el seu estat de salut, que cada cert temps experimenta algun problema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa