Preocupació per Pablo Motos, que torna a passar per quiròfan

El presentador ha hagut d'acudir a urgències i allà l'han sotmès a una intervenció

Pablo Motos ha preocupat els seus seguidors en anunciar que hauria de passar per quiròfan. El presentador es llevava amb un mussol a l’ull amb molt mala pinta, per la qual cosa trucava el seu oftalmòleg per preguntar-li què fer: “Tinc un mussol terrorífic i el meu doctor m’ha dit, que em farà alguna cosa”.

En arribar a la clínica, el sotmetien a una petita intervenció de caràcter lleu per poder curar-lo. Pablo Motos, sense vergonya, ensenyava l’abans i el després en un vídeo a Instagram: “Doncs ja m’ho han fet! Ha estat arribar, portar-me a quiròfan… I ara sóc un pirata! Gràcies al meu amic i al seu equip per cuidar-me sempre tan bé”, deia amb un embenat a l’ull.

Aquesta no és la primera vegada que el presentador d’El Hormiguero ha de sotmetre’s a una operació així. L’any passat, de fet, va haver de fer el mateix. Somrient i sense donar-li importància, Pablo Motos li treia ferro i reconeixia estar bé després de passar per les mans de l’oftalmòleg. Un nou sotragada en el seu estat de salut, que cada cert temps experimenta algun problema.

Nou comentari