El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos preocupa amb un vídeo des de l’hospital: “Fa molt de mal”
  • CA

Pablo Motos ha preocupat els seus seguidors en publicar un vídeo impactant des de l’hospital. El presentador d’El Hormiguero ha estat intervingut de l’espatlla, en una operació amb la qual volien solucionar la tendinitis del supraespinós, és a dir, el trencament d’aquell tendó. 

Des que va crear-se Instagram, que es mostra d’allò més natural amb els seus fans. No ha volgut ocultar que l’han hagut d’operar, el que molts han aplaudit. El que no esperaven, però, és que publiqués un vídeo poc després de ser intervingut: encara afectat per l’anestèsia i molt adolorit.

“Hola, estic a l’hospital i m’acaben d’operar d’una espatlla. En aquests moments estic molt bé, però m’han introduït un tub per la gola i fa molt de mal…”, explicava poc abans d’afegir que la necessitat del tub era perquè pogués respirar bé: “M’han posat anestèsia general”. En un principi apareixia tapat fins al coll amb la manta, però també ha volgut ensenyar els embenats.  

 

 

Ha volgut acabar el vídeo amb un missatge positiu, i és que està convençut que dilluns podrà presentar el programa amb normalitat perquè l’operació ha estat un èxit. La seva acompanyant, però, li deixa clar que el metge no ho ha confirmat. Un recordatori que no xafava les esperances de Pablo Motos: “Podré”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa