L’idil·li de Pablo Motos amb una professora: “Jo era menor…”

Pablo Motos es deixa portar durant les emissions d’El Hormiguero. El presentador no té pèls a la llengua ni vergonya, el que demostra a cada entrevista. El convidat d’aquest dimecres ha estat Pablo Chiapella, ‘el Cuqui’ de ‘La que se avecina’. L’actor i humorista ha fet riure de valent Motos, però ha acabat sent aquest últim el protagonista dels titulars de l’endemà.

Per què? Tot començava amb una secció de les formigues, que proposaven als dos Pablos que contestessin sincerament a unes preguntes personals… entre les quals va haver-hi una que va generar moltíssima expectació: “Heu tingut alguna vegada una trobada amorosa o us agradava una professora?”.

Típica i tòpica, potser, però ha aconseguit una confessió picant de Pablo Motos. I és que tothom va quedar-se bocabadat en veure’l aixecant el cartell amb “sí”. El convidat deia que va enamorar-se d’una professora d’anglès i que li agradaven totes, però que mai no va tenir res amb cap d’elles.

Ara bé, Motos va anar més enllà… “Jo vaig tenir un idil·li amb una professora de llengua. Va ser molt maco”. De pasta moniato van quedar-se tots, el que va donar ales a les formigues per sotmetre’l a un interrogatori: “Era il·legal, Pablo? Podria anar a presó la professora?”. En un principi no va voler donar molts detalls, però davant la insistència va acabar confessant: “No perquè jo la denunciés, jo estava encantat, però en aquell moment sí que seria il·legal“, el que fa entendre que Pablo era menor.

Pablo Motos

Antena 3

Una història fins ara oculta de l’adolescència de Motos. N’amaga alguna més?

Nou comentari