Testimoni dur de Pablo Motos, que parla de la mare morta per primer cop

Mamen Mendizabal ha estat la convidada de l’últim programa de ‘El Hormiguero’, el que ha visitat per fer promoció del seu nou programa de La Sexta. A ‘Palo y astilla’ entrevistarà cada setmana un famós que farà un homenatge als seus pares a través de records. Un format que comptarà amb cares conegudes d’Atresmedia: “Què li diries a la teva mare si seguís viva? Parlar del nostre patrimoni emocional, dels valors dels nostres pares, del que hem après d’ells”. 

Com era d’esperar, la periodista va voler preguntar a Pablo Motos què opinava, el que li va donar ales per parlar per primer cop de la mort de la seva mare. La mare del presentador va morir el desembre del 2018, una mort que el va destrossar.

Un testimoni de Pablo Motos que ha deixat amb el cor encongit: “Jo guardo més coses de la meva mare que del meu pare, però jo no volia. Quan es va morir el meu pare vaig començar a pensar que em quedaria sol. I quan va morir la meva mare no m’ho vaig acabar de creure… No volia tenir o guardar res, però la meva germana va insistir. Em va donar algunes cosetes de la nostra mare”.

Pablo Motos entrevista Mamen Mendizabal a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pablo Motos entrevista Mamen Mendizabal a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

“Entre tot, hi ha una fotografia que no m’atreveixo a mirar, que em va regalar la meva germana, que és una foto en la qual apareix la meva mare embarassada de mi. Això és el més valuós que tinc a casa”, afegia Pablo Motos visiblement emocionat. Les declaracions més personals del presentador, que no acostuma a obrir-se així en directe. 

Nou comentari