Pablo Motos, humiliat per una actriu de 9 anys: “Quina pregunta més impertinent”

Pablo Motos torna a ser notícia per culpa d’una pregunta que no hauria d’haver fet. El presentador ha quedat en evidència davant de Luna Fulgencio, l’actriu de nou anys que interpreta una de les filles de Santiago Segura a la segona part de ‘Padre no hay más que uno’. El director de cinema va acudir aquest dimecres a ‘El Hormiguero’ per promocionar la pel·lícula i va anar acompanyat de la petita, que es mostrava entusiasmada en trepitjar el plató del seu programa preferit. 

El problema arribaria una mica més tard, quan Motos li preguntava directament si tenia xicot: “T’agrada algun noi, algun actor o algun famós?”. Una pregunta que evidencia el mal costum de molts adults, que s’interessen per aquests temes per fer broma quan clarament el nen o nena no tindrà cap parella real. No ha agradat que fes aquesta pregunta en ple 2020, amb la qual donava per fet, a més a més, que li agraden els nois. El millor? La resposta de l’actriu, que deixava Pablo Motos amb un pam de nas: “Sí, m’agrada Blanca Suárez“.

 

No se l’esperava, aquesta, però ràpidament replicava tornant a insistir en què donava per fet que li agraden els nois: “Però t’agrada… com a actriu, no?“. Una repregunta encara pitjor que la primera pregunta en si. La nena, innocent, aclaria que es referia com a actriu i que no, que no li agradava cap noi. De nou, la seva rèplica va ser molt aplaudida: “No m’agrada ningú. Que tinc nou anys, Pablo, no vint-i-sis!”. La xarxa ho té clar, les preguntes de Pablo Motos eren “summament impertinents”. 

 

Luna Fulgencio   Antena 3

Luna Fulgencio a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Una pregunta impertinent que va tenir la millor de les respostes, una autèntica clatellada d’una nena de 9 anys que va aconseguir deixar en evidència, una vegada més, a les preguntes de Pablo Motos. 

 

Nou comentari