Pablo Motos, indignat: “Ara t’acusen de feixista a la mínima”

Pablo Motos mai no es talla a l’hora de criticar el govern obertament en el seu programa. Té molts detractors per aquest motiu, el que ara ha lamentat en un discurs molt contundent. Primer de tot deixava clar que no ho ha tingut fàcil fins a obtenir aquest escenari diari en antena: “A mi em van dir que mai no podria fer televisió perquè no tenia mandíbula i perquè la meva cara no tenia personalitat. Imagineu el moment en el qual arriba una persona molt important i et diu això, imagineu com em va debilitar aquella persona”. Ara, però, és considerat un presentador d’èxit.

I des d’aquesta posició ha criticat que la gent el deixi verd per manifestar la seva opinió política: “Ara fa por criticar un ministre, el que és un símptoma horrible. Estem vivint un nivell d’insults… No només en el Congrés, sinó a la vida en general. Ara segons com dius ‘bon dia’, ja et diuen feixista“.

“Ara qualsevol persona que no estigui d’acord amb absolutament tot el que diu el govern, ja és feixista. No hi ha cap terme intermedi, és un insult que funciona molt bé perquè et fa mal si ets demòcrata i així aconsegueixen que callis. Hi ha alguna cosa menys democràtica que no poder opinar? Convertir una persona que no pensa com tu en un enemic és un salt molt gran”, afegia.

El convidat de la nit, Santiago Segura, li donava la raó: “Jo vaig fer un tuit fa uns dies que demanava a l’harmonia i la concòrdia i ningú no em va entendre. Em van posar a parir. Ni tan sols els nostres polítics donen exemple, ni uns ni altres”. 

 

Nou comentari