Pablo Motos s’emociona en un discurs de comiat colpidor: “És normal plorar”

El presentador d'El Hormiguero ha enviat un missatge molt tendre als teleespectadors

Pablo Motos ha acomiadat l’any amb un últim programa d’El Hormiguero ple de sorpreses. La convidada no podia ser una altra que Cristina Pedroche, que ha acudit amb una granota daurada de lluentons per promocionar el seu especial de les Campanades. Ella tornarà a ser l’encarregada de menjar el raïm amb els teleespectadors d’Antena 3 des de la Puerta del Sol. I, com és habitual, no ha volgut revelar pràcticament res sobre el vestit d’enguany: “El que pretenc és aportar molta llum, brillantor i esperança després d’un any tan dolent”. És conscient, però, que és difícil deslliurar-se de les crítiques: “Mai no em diran que estic guapa i elegant perquè no sé passar desapercebuda. El dia que m’ho diguin, és que no sóc jo”.

Cristina Pedroche, l’última convidada d’El Hormiguero en el 2020 / Antena 3

El presentador ha volgut acabar el programa amb un missatge de comiat molt emotiu. Dirigint-se als teleespectadors, s’ha mostrat molt sincer: “Sé que ha estat un any molt complicat i que es recordarà per totes les persones a les que estimàvem i que no seuran a la nostra taula mai més. És normal que plorem en sentir-nos malament quan riem i de sobte ens recordem d’aquestes persones. L’única cosa que us proposo, si em permeteu, és que li poseu un límit a la tristesa. Que diguis que ploraràs 10 minuts, però que no ploris tota la nit. No li estàs faltant al respecte al mort, això és un error”.

“Heu de pensar què us dirien ells. Estic segur que el que més voldrien és veure-us a tots feliços i gaudint del que tenen. El meu desig per aquest Nadal és que tingueu molt amor a compartir, molta salut i molts amics que us estimin. Tornem l’11 de gener. Us estimem molt”, finalitzava visiblement emocionat.

Un discurs molt emotiu que ha tingut molt bona acceptació a la xarxa, que s’ha omplert de bons desitjos entre els seguidors del programa.

Nou comentari