El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos, en xoc per la trucada més surrealista a ‘El Hormiguero’
  • CA

Pablo Motos no sabia on ficar-se en la que s’ha convertit en la trucada més surrealista que han rebut a El Hormiguero. El presentador valencià i El Monaguillo es disposaven a regalar 3.000 € al teleespectador que respongués bé a la seva icònica pregunta de: “Sap vostè què és el que vull?”. El primer home a qui trucaven no sabia la resposta, així que penjava el telèfon sense endur-se el premi. Ara bé, el que no s’esperaven era que la següent persona protagonitzés una escena impactant.

Efectivament, el noi responia bé a la pregunta… però penjava el telèfon abans de dir el seu nom i les dades necessàries per rebre els diners. El jove deixava clar que no es creia que estigués parlant amb ells realment i no tenia manera de comprovar-ho, ja que es trobava a l’aeroport de Miami: “Fa 10 minuts que hem aterrat”. Després d’insistir i insistir perquè cregués que realment havia guanyat el premi, el noi optava per vacil·lar el programa: “Però m’ho ingressareu ja? Que vaig molt just de diners”. Aquesta sortida de to feia que el presentador i els tertulians perdessin la paciència: “Veig que ha sopat fort… T’ho creus o no t’ho creus?”. Més silencis incòmodes i una altra frase estranya de l’afortunat: “No, no m’ho crec… Bé, d’acord. T’ho compro”.

Pablo Motos no es podia creure el que estava vivint i deixava anar el que tots estaven pensant: “M’estan entrant ganes de treure-li el premi. Deixeu-ho i ja està”. Sigui cert o no que es troba a Miami, el que queda clar és que el jove s’ha endut 3.000 € tot i haver-se mofat del presentador -i haver-lo tret de polleguera- en directe.

Pot semblar fàcil convèncer algú perquè guanyi 3.000 € de manera senzilla, però Pablo Motos i l’equip del programa suen per aconseguir-ho. En aquesta ocasió, un graciós els ha fet perdre la paciència; el que ha deixat els teleespectadors entre enfadats i sorpresos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa