Ensurt de Pablo Motos a ‘El Hormiguero’ per culpa d’un col·laborador

Pablo Motos mai no té por a sotmetre’s ell mateix als experiments esbojarrats que proposen els seus col·laboradors de ‘El Hormiguero’. Un atreviment que no sempre acaba bé, ja que han estat diverses les vegades en les quals ha acabat patint algun ensurt.

Doncs bé, aquest dijous ha estat un d’aquests dies. El presentador s’ha espantat de valent durant la secció de El Monaguillo, que presentava unes joguines que considera que haurien d’estar prohibits per als més petits. Per tal de demostrar-ho, l’humorista ha decidit provar-ne un: el canó coet volador del Japó. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los bailes de @elmonaguillo ? . . #elmonaguillo #japon #baile #jonplazaola #agustinjimenez #elhormiguero #JonAgustínEH

Una publicación compartida de El Hormiguero (@elhormiguero) el

Es tractava d’un petit canó amb una anella gran, entre els quals hi havia una mà que anava de costat en costat. L’objectiu és que una persona col·loqui la cara just darrere de l’anella i que la mà que va movent-se aturi la nata muntada que llança l’altra persona. En aquesta ocasió, El Monaguillo demanava a Pablo Motos que ho provés mentre ell feia un llançament de nata.

El va cobrir amb una capa per evitar que es taqués, però el resultat va ser molt pitjor. Va omplir el canó de nata i en disparar, la nata va anar directa a dins de l’ull de Pablo Motos, que començava a cridar: “Em van operar d’un mussol fa poc! L’oftalmòleg em va dir que no em toqués l’ull en deu dies i tu vas i m’hi fiques nata!”.

Un ensurt del que després reien, però que podria haver acabat molt pitjor. 

Nou comentari