Pablo Motos sempre aconsegueix tenir a plató els personatges d’actualitat de la setmana. La parella musical formada per Marta Sánchez i Carlos Baute van enamorar tothom amb el mític ‘Colgando en tus manos’, per la qual cosa han decidit tornar a col·laborar junts en una nova cançó. Fa poc més d’un mes que han estrenat ‘Te sigo pensando‘, un hit que ja té gairebé sis milions de reproduccions a Youtube. I aquest dijous l’han presentat a ‘El Hormiguero’.

 

 

Volien promocionar el tema, però el titular que s’ha extret de la conversa no ha estat gaire positiu… El problema? Que Pablo Motos no va quedar gaire content davant l’actitud de la Marta. Què va passar? Durant tota l’entrevista, en Baute va estar exquisit com sempre: simpàtic, divertit i molt xerraire. Ara bé, la seva companya va estar molt més callada del normal i no va participar gaire de les bromes del programa.

 

Marta Sánchez i Carlos Baute a 'El Hormiguero'
Marta Sánchez i Carlos Baute a ‘El Hormiguero’ | Antena 3

 

Va ser evident que estava bastant absent durant bona part del programa, el que va molestar el presentador. Com ho va evidenciar? Cridant-li l’atenció en un parell d’ocasions. En primer lloc va enviar-li un dard enverinat: “Marta, algun cop t’has estat molt de temps en silenci?”. Però ella sembla que no va entendre que la pregunta ocultava una clatellada indirecta: “Només durant les classes de meditació, va contestar”.

 

Ara bé, el moment més tens va arribar més tard. El presentador va veure que Sánchez seguia igual, amb la qual cosa va decidir que havia de ser més directe: “Marta, ei, que ets aquí o què?”. L’esbroncada estava justificada, ja que tots s’havien aixecat per anar a l’altra punta del plató a fer una prova mentre ella seguia asseguda. 

 

 

Molts teleespectadors també van criticar aquesta actitud. La xarxa, de fet, es va omplir de missatges que deixaven verda la cantant. Què li passava? Havia tingut un mal dia? Havia anat a l’entrevista obligada? 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa